Seuraa Ifolor

Hauska valokuvauskurssi juuri sinulle!

Uutinen   •   Kesä 26, 2015 10:00 EEST

Kesän hauskin valokuvauskurssi starttaa 3.7.! Tule mukaan ifolorin kesäkuvauskurssille, jossa opit joka viikko jotain uutta kännykällä ja kameralla kuvaamisesta — ja vieläpä juuri siellä missä kesääsi vietät. Kurssilaisten kesken arvotaan 500 euron matkalahjakortti. Ideat ja vinkit löydät ifolorin nettisivuilta osoitteesta www.ifolor.fi/inspiraatio.

Ifolorin nettisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa tapahtuvan valokuvauskurssin vetäjänä on valokuvaaja Jaakko Lukumaa, tuttu mies monien aikakauslehtien kuvien takaa. Monipuolinen Jaakko kuvaa niin henkilö- kuin muotikuvia, innostuu vuosi toisensa jälkeen reportaaseista, valokuvauskirjojen tekemisestä ja ylipäätään maailman tutkimisesta.

“Viiden viikon aikana opit ifolorin nettisivuilla uusia kikkoja kuvaamiseen – niin rajaamiseen, luontokuvaukseen, liikkeen vangitsemiseen kuin kesätapahtumien tunnelmakuvaukseenkin. Aiheet vaihtuvat joka perjantai. Lisäksi annan joka viikko sinulle hauskan kuvaustehtävän, johon voit osallistua ifolorin Facebook-sivuilla tai Instagramissa”, Jaakko kertoo.

Kuvaustehtävään osallistujien kesken arvotaan joka viikko palkintoja aina selfiekepeistä 500 euron matkalahjakorttiin. Vinkkaa hauskasta maksuttomasta kurssista myös ystävillesi! Kuvarikasta kesää!

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.