Seuraa Ifolor

Ystävänpäivän yllättävimmät lahjaideat

Uutinen   •   Tammi 31, 2017 09:09 EET

Mitä ystävänpäivä merkitsee sinulle: Onko se hyvä syy ilahduttaa vaimoasi romanttisella yllätyksellä? Vai onko se enemmän ystävyyden juhlapäivä, jolloin yllätät ystäväsi kivoilla lahjoilla ja korteilla? Kokosimme lahjavinkkejä sekä rakkaalle että ystäville, joissa ei tunteita säästellä.

Ota lapsuuden kaverikuva uusiksi

Moni ystävyys alkaa jo lapsena. Vanhat kouluaikaiset kuvat kertovat pitkäaikaisesta ystävyydestä. Kaiva nyt kätköistä vanha kaverikuva ja houkuttele ystäväsi samanlaiseen kuvaan uudestaan. Vuodet kuluvat, mutta ystävyys kantaa. Mikä toinen lahja kertoo sen paremmin?

Sinun muki + minun muki = ystävänpäivälahja rakkaalle

Yhteinen aamuhetki on luksusta. Aina se ei onnistu, mutta tämä lahja tekee erillään vietetyistä aamuista hitusen parempia: Tee mukipari hänelle ja itsellesi. Yhdessä mukit muodostavat kokonaisuuden, mutta tuovat piristystä yksinäisiin aamuihin. Ideoita mukipareihin on netti pullollaan, löydät niitä lisää esimerkiksi hakusanaparilla ’matching mugs’.

Taulu ystävänpäivälahjaksi lapselle

Jotkut lapsuuden ystävät ovat erottamattomia. Kuin paita ja peppu, heistä usein sanotaan. Kun kaverukset pysähtyvät leikkiensä lomassa pohtimaan elämänmenoa tai kun taas kerran yllätetään kylki kyljessä sohvannurkasta, juuri sellaisesta hetkestä syntyy upea, tunnelmallinen taulu. Kummankin huoneen seinälle samanlaiset, tottakai!

Pieni kirja ystävyydestä

Tällä ystävänpäivälahjalla on ”itkuvaroitus”: ystävien yhteisistä hetkistä koottu kuvakirja on nimittäin sellaista materiaalia, jota ei katsele ilman onnenkyyneleitä silmäkulmassa. Mitä kaikkea sitä on tullutkaan tehtyä ja koettua? Kirjaan tallennetut muistot eivät unohdu ja kirja voi pelastaa harmaamman päivän vielä vuosienkin päästä.

Katso lisää lahjavinkkejä

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.