Seuraa Ifolor

​Eirikuva lopettaa, Ifolor vahvistaa asemaansa

Lehdistötiedote   •   Maalis 04, 2014 09:00 EET

Suomen suurin yksilöitävien kuvatuotteiden valmistaja Ifolor Oy on ostanut Eirikuva Oy:n tuotemerkit ja verkkotunnukset. Eirikuvan kuvatuotanto Lahdessa päättyy ja Eirikuva Oy muuttaa toimintansa kokonaan Nestholma-kiihdyttämöksi.

Kaupan myötä perinteikäs Eirikuva-tuotemerkki siirtyy Ifolorin omistukseen, kuten myös Eirikuva Oy:n muut tuotemerkit Eirikehys ja Kymppikuva. Jatkossa tuotteet myydään ja markkinoidaan ifolor-tuotemerkin allaja Ifolor palvelee Eirikuvan entisiä asiakkaita.

”Jo yli 40 vuoden ajan olemme toimineet kuva-alalla rinta rinnan ja kokeneet muutoksen filmiajasta digiaikaan. Olemme ylpeitä voidessamme palvella saman ifolor-tuotemerkin alla myös Eirin asiakkaita. Tämä on hyvä päätös kaikille, erityisesti asiakkaille”, sanoo Ifolorin toimitusjohtaja Leena Lamminen.

Päätökseen vaikutti Eirikuvan tuttu ja perinteinen brändi, joka tunnetaan kotimaisuudestaan. ”Eirin asiakkaat tulevat ottamaan ifolorin laatutuotteet ja lämminhenkisen palvelun ilolla vastaan”, uskoo Leena Lamminen.

Kuvatuotteiden valmistus keskittyy Keravalle

Eirikuvan kuvatuotanto päättyy. Valokuvien ja kuvatuotteiden valmistus keskittyy Ifolorin huippumoderniin tuotantolaitokseen Keravalle, josta käsin palvellaan kotimaisten asiakkaiden lisäksi myös Ruotsin ja Norjan asiakkaita.

Teknologin kehittyminen kuvatuotteiden valmistuksessa edellyttää yhä isompia tuotantoyksiköitä. Eirikuva on perinteikäs kuva-alan toimija, joka on tuottanut laadukkaita kuvatuotteita Lahdessa jo vuosikymmeniä. Valokuvavalmistuksen päätyttyä Nestholma-yrityskiihdyttämö jatkaa Eirikuva Oy:n seuraavaa vaihetta kehittäen innovatiivisia ratkaisuja muun muassa kuva-alalle.

”Suosittelemme asiakkaitamme käyttämään ifolorin palveluita. Ifolorilla on parhaat edellytykset vastata vaativimpienkin asiakkaidemme vaatimukseen kotimaisesta laadusta ja hyvästä palvelusta”, vakuuttaa Eirikuva Oy:n toimitusjohtaja Arto Kosunen.

Eirikuvan verkkokaupasta tilaajat ohjataan ifolorille osoitteeseen www.ifolor.fi

Lisätietoja:

Pekka Ketonen, markkina-aluejohtaja, Ifolor Oy, pekka.ketonen@ifolor.fi, puh. 040 767 3319

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu kahdeksalla markkina-alueella toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys  www.ifolor.fi

Eirikuva Oy on vuonna 1944 toimintansa aloittanut lahtelainen valokuvausalan yritys. Eirikuva Oy muuttaatoimintansa kokonaan Nestholma-kiihdyttämöksi, jossa on tähän mennessä autettu yli kolmeakymmentäalkuvaiheen yritystä imaging teknologia- ja palvelualan yritystä. Maaliskuun lopussa päättyvästä ohjelmasta tulee nyt 7 erittäin lupaavaa teknologia startup -yritystä. Kiihdyttämötoiminta tulee nyttehtävän muutoksen myötä kasvamaan vahvasti strategisten kumppanien kanssa. www.nestholma.com

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.