Seuraa Ifolor

Ifolor ja Era Content aloittavat yhteistyön

Lehdistötiedote   •   Maalis 27, 2015 08:42 EET

Suomen suurin kuvatuotteiden verkkokauppa ifolor on aloittanut yhteistyön Era Contentin kanssa. Yhteistyö on edennyt strategian luomisesta sisältöjen suunnitteluun ja jatkuvaan yhteistyöhön sisällöntuotannossa.

”Kuvan merkitys ihmisten elämässä kasvaa koko ajan. Sadattuhannet suomalaiset tallentavat vuosittain elämänsä tärkeitä hetkiä niin arjessa kuin juhlassa ifolorin kuvatuotteiden avulla. Haluamme tarjota asiakkaillemme entistä enemmän sisältöä muun muassa valokuvauksesta, kuvatuotteiden monipuolisesta käytöstä sekä rohkaista heitä löytämään elämästään uusia ulottuvuuksia.

Era Contentin näkemyksellinen sisältöosaaminen ja kyky uudistaa toimintaamme on vakuuttanut meidät. Jo ensimmäiset sisällöt ovat tuottaneet vahvoja tuloksia”, kertoo ifolorin markkina-aluejohtaja Pekka Ketonen.

Era Contentin toimitusjohtaja Anu Nissinen on innoissaan uuden toimintamallin kehittämisestä, jossa Eran Contentin työntekijät työskentelevät ifolorissa ohjaten sisällöntuotantoa.

”Parhaimmat verkkokaupat ovat tulevaisuuden lifestyle-mediota. Tuloksellisella ja mitattavalla sisältömarkkinoinnille tulemme auttamaan ifoloria kasvamaan niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa”, toteaa Anu Nissinen. 

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu kuudella markkina-alueella toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

Era Content on sisältötoimisto, joka luo ja toteuttaa tuloksellista sisältömarkkinointia. www.eracontent.com

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.