Seuraa Ifolor

​Ifolor on Susijengin yhteistyökumppani

Lehdistötiedote   •   Elo 29, 2014 11:00 EEST

Huikeat urheiluelämykset ovat vaalimisen arvoisia ja ifolor on mukana kannustamassa Susijengin kohti MM-menestystä. Ostamalla virallisia Susijengi-kuvatuotteita ifolorilta tuet Suomen miesten koripallomaajoukkuetta.

Susijengi-fanimuki on jo myynnissä ifolorin verkkokaupassa ja mahtava fanituotesarja täydentyy heti MM-kisojen jälkeen Susijengi-kuvakirjalla ja -seinäkalentereilla, jonka sivuilla esiintyvät kisoissa pelanneet susijengiläiset. Nämä Koripalloliiton ja keravalaisen kuvatuotevalmistaja ifolorin yhteistyössä tekemät tuotteet sisältävät ammattivalokuvaajan ottamia kuvia MM-kisojen huippuhetkistä ja mieleenpainuvia muistoja ainutlaatuisesta kisaurakasta.

- Urheilutapahtumissa otetaan valtavasti kuvia aina ammattimaisista urheilukuvista katsojien nappaamiin kännykkäkuviin. Ifolorin kuvatuotteissa urheilun parissa koetut elämykset tuovat iloa pitkään ja niitä on ilo jakaa ystävien ja sukulaisten kanssa, valottaa markkina-aluejohtaja Pekka Ketonen yhteistyön taustaa.

Susijengi-muki on nyt tilattavissa netissä www.ifolor.fi

Lisätietoja: Pekka Ketonen, markkina-aluejohtaja, Ifolor Oy, pekka.ketonen@ifolor.fi, puh. 040 767 3319

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu kahdeksalla markkina-alueella toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.