Seuraa Ifolor

Ifolor pyysi asiakkaitaan mukaan kehitystyöhön – paneeli täyttyi tunneissa

Lehdistötiedote   •   Marras 12, 2014 09:00 EET

Ifolor otti asiakkaansa mukaan verkkokauppansa kehittämiseen ja tulokset olivat innostavia. Halukkaita olisatoja, ja kehitystyöhön valittiin lopulta sata panelistia. Yhteisö vaihtoi aktiivisesti ajatuksia ja vinkkejä,miten ifolorin kuvatuotteita voi käyttää ja kehittää.

- Paneelin avulla löysimme monia asioita, joita tulemme muuttamaan tuotteissamme ja toimintatavoissamme. Kehitystyö on jo alkanut, toteaa ifolorin markkina-aluejohtaja Pekka Ketonen.

Ifolorin projektipäällikkö Päivi Pietarinen toteaa, että asiakkaiden odotukset verkkokauppaa kohtaan kasvavat jatkuvasti.

- Suomalaisen verkkokaupan edelläkävijänä uudistamme sekä tuotteitamme että suhdettamme asiakkaisiin.Olemme onnistuneet tähän mennessä hyvin, mikä on näkynyt asiakastutkimuksissa vuosi toisensa jälkeen.Menestyksemme on kiinni siitä, kuinka hyvin täytämme asiakkaidemme odotukset.

Ifolor aikoo jatkaa Facebookissa järjestetyn paneelin kehittämistä ja tehdä tulevaisuudessakintuotekehitystä asiakkaidensa kanssa.

- Asiakkaamme ovat parhaita asiantuntijoitamme, koska tuotteemme ovat vahvasti mukana ihmisten erielämänvaiheiden dokumentoinnissa – niin arjessa kuin juhlassakin. Panelistit olivat todella innostuneitaifolorin tuotteista ja niiden kehittämisestä, Ketonen sanoo.

Vuosia ifolorin tuotteita käyttänyt asiakas kommentoi paneelia:

- On mahtavaa, että minulta kysytään, miten kuvatuotteita voisi kehittää. Oli myös antoisaa vaihtaa ideoitamuiden fanien kanssa.

Paneeli suunniteltiin ja toteutettiin yhteistyössä Era Contentin kanssa.

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisistakuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia jasuositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravallatyöskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu kuudella markkina-alueella toimivaan Ifolor-konserniin, joka onsveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.