Seuraa Ifolor

Ifolorilta puhelimen suojakuoret omilla kuvilla

Lehdistötiedote   •   Syys 26, 2014 09:00 EEST

Ifolor lanseeraa kännykkäkuoret, joissa on yhdistettynä huvi ja hyöty: omilla suosikkikuvilla somistettu puhelin erottuu edukseen ja kuori suojaa puhelinta kolhuilta. Suojakuoret ovat tilattavissa iPhone 4 ja 5sekä Samsung Galaxy S4 ja S5 -puhelinmalleille.

Suojakuoren voi suunnitella itse omia kuvia käyttäen ifolorin verkkosivuilla. Mallipohjissa on valmiina paikat1-6 kuvalle ja kuoren pinnan voi valita kiiltävänä tai mattana. Kuva tulostetaan suojakuoren koko alalle,ulottuen myös puhelimen reunoille. Kestävästä materiaalista valmistettu kuori suojaa puhelinta esimerkiksisen pudotessa.

Kännykkää koristavat useimmiten läheiset ja luonto

Kysyimme Facebookissa asiakkailtamme, mistä kuvasta he tekisivät puhelimensa suojakuoren. Moni kuvittaisi puhelimensa lasten, lapsenlasten tai oman rakkaan lemmikkikoiran kuvilla. Kännykkäkuorissa,kuten muissakin kuvatuotteissa inspiraation lähteenä toimii myös luonto — auringonlasku, sateenkaari tai lumpeenkukka.

- Puhelimen suojakuoria on kovasti toivottu valikoimiimme ja nyt ne ovat täällä! Suojakuori onkin oivallinen lahjatuote esimerkiksi nuorille, joille usein on hankala keksiä kivaa ja persoonallista lahjaa, hehkuttaa markkina-aluejohtaja Pekka Ketonen.

Lue lisää: www.ifolor.fi/kuvalahjat/puhelimen-suojakuoret

Lisätietoja:

Pekka Ketonen, markkina-aluejohtaja, Ifolor Oy, pekka.ketonen@ifolor.fi, puh. 040 767 3319

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu kahdeksalla markkina-alueella toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.