Seuraa Ifolor

Ifolorin tehtaalla tulipalo

Lehdistötiedote   •   Huhti 16, 2015 12:06 EEST

Ifolorin tuotantotiloissa Keravalla sattui keskiviikkoiltana tulipalo, joka sai alkunsa sähkölaitteen häiriöstä.

Tulipalo syttyi huoltohuoneessa, mutta Keski-Uudenmaan Pelastuslaitoksen, Vaaralan ja Savion vapaapalokuntien sekä oman henkilökunnan ripeän toiminnan ansiosta palo saatiin rajattua huoltotiloihin. Palo ei aiheuttanut henkilövahinkoja.

Tuotantolaitteet eivät ole tuhoutuneet, mutta savuvahingon vuoksi tuotteiden valmistus Keravalla on keskeytynyt. Vahinkojen laajuutta selvitetään parhaillaan. Alustavan arvion mukaan tuotantotilojen korjaustyöt kestävät useiden päivien ajan.

Asiakkaiden tiedot ja tilaukset ovat turvassa. Tuotantokatkoksella on vaikutusta tuotteiden toimitusaikoihin, mutta olemme aloittaneet toimenpiteet tuotannon väliaikaisesta siirtämisestä konsernin Sveitsin tehtaaseen. Asiakkaille koituvaa viivettä tuotteiden saamisessa ei pystytä vielä arvioimaan, mutta uskomme sen rajoittuvan muutamiin päiviin.

Rikkoontuneen asiakaspalvelujärjestelmän vuoksi emme tällä hetkellä voi vastata asiakkaidemme yhteydenottoihin. Järjestelmää korjataan parhaillaan ja tiedotamme asiasta nettisivuillamme www.ifolor.fi

Lisätietoja:

Pekka Ketonen, markkina-aluejohtaja, Ifolor Oy, pekka.ketonen@ifolor.fi, puh. 040 767 3319

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu kuudella markkina-alueella toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.