Seuraa Ifolor

Ifolorin toimitukset käynnistyneet tulipalon jälkeen

Lehdistötiedote   •   Huhti 21, 2015 12:51 EEST

Kuvatuotteiden toimitukset asiakkaille ovat käynnistyneet keskiviikkona 15.4. sattuneen tulipalon jälkeen. Toimitusajat palaavat normaaleiksi arvioitua nopeammin.

Ensimmäinen erä tuotteita on saapunut Suomeen konsernin toiselta tehtaalta Sveitsistä, jossa tuotteet valmistetaan kunnes Keravan tuotantotilat ovat taas toiminnassa.

- Asiakkaille koituva viive tuotteiden saamisessa näyttäisi rajoittuvan muutamiin päiviin, sanoo toimitusjohtaja Leena Lamminen.

Suurimmat myöhästymiset ovat niissä tuotteissa, jotka olivat tuotannossa tulipalon sattuessa. Savuvahinkojen vuoksi ne jouduttiin tuhoamaan ja valmistamaan uudestaan, mikä aiheuttaa muutaman lisäpäivän toimituksiin.

- Valtaosa asiakkaista saa tuotteensa normaalien toimitusaikojen puitteissa. Yksittäisten tuotteiden, kuten filmirullien kehityksen ja hiirimattojen kohdalla voi olla poikkeuksellista viivettä. Näiden tuotteiden kohdalla odotamme Keravan tuotannon uudelleenkäynnistymistä, Lamminen kertoo.

Asiakaspalvelu on aloittanut yhteydenottojen käsittelyn ja asiakaspalvelun puhelinlinjat ovat jälleen avautuneet. Tilauksia voi tehdä normaalisti.

Keravan tehtaan siivoustyöt ovat käynnissä. Tuotantoa ryhdytään siirtämään takaisin Keravalle asteittain sitä mukaan kun kunkin tuotantolinjan toiminta saadaan varmistettua.

Lisätietoja:

Leena Lamminen, toimitusjohtaja, Ifolor Oy, leena.lamminen@ifolor.fi, puh. 040 722 8106

Pekka Ketonen, markkina-aluejohtaja, Ifolor Oy, pekka.ketonen@ifolor.fi, puh. 040 767 3319

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu kuudella markkina-alueella toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.