Seuraa Ifolor

Ifolorin tuotanto Keravalla käynnistynyt tulipalon jälkeen

Lehdistötiedote   •   Touko 04, 2015 09:00 EEST

Kuvatuotteiden valmistus on siirtynyt takaisin Ifolorin Keravan tehtaalle huhtikuun puolessa välissä sattuneen tulipalon jälkeen. Toimitusajat ovat palautuneet normaaleiksi.

Tuotantokatkos jäi ensiarvioita lyhyemmäksi ja suurin osa tilauksista pystyttiin hoitamaan asiakkaille tuotantokatkoksen aikana konsernin toiselta tehtaalta.

Huoltotiloista alkanut tulipalo ei ehtinyt levitä tuotantotiloihin, mutta savuvahingoista aiheutui mittava siivoustyö.

Ifolorin toimitusjohtaja Leena Lamminen on erittäin tyytyväinen tulipalon jälkiselvitys- ja siivoustöihin. Kiitosta saavat niin oman henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden ripeä toiminta kuin asiakkailta saatu positiivinen palaute poikkeuksellisen tilanteen hoitamisessa.

Kaikissa tuotteissa on palattu normaaleihin toimitusaikoihin.

- Esimerkiksi kevään ylioppilasjuhlien kutsukortit ja kuvakirjat valmistujaislahjaksi ehtivät hyvin ennen juhlapäivää, sanoo Leena Lamminen. 

Lisätietoja:

Leena Lamminen, toimitusjohtaja, Ifolor Oy, leena.lamminen@ifolor.fi, puh. 040 722 8106

Pekka Ketonen, markkina-aluejohtaja, Ifolor Oy, pekka.ketonen@ifolor.fi, puh. 040 767 3319

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu kahdeksalla markkina-alueella toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.