Seuraa Ifolor

Ifolorin uusi kuvamosaiikki näyttävästi Helsingin rautatieasemalla – 476 suomalaista onnenhetkeä

Lehdistötiedote   •   Marras 20, 2014 09:00 EET

Ifolor tuo markkinoille täysin uuden tavan sisustaa omilla kuvilla, kuvamosaiikin. Torstaina 20.11. Helsingin rautatieasemalle rakennetaan kuvamosaiikista tilataideteos – Suomen onnellisin seinä.

Kuvamosaiikki on paloista koottava kuvasommitelma. Yksi pala on 20 x 20 cm kokoinen, ja kuvapalat yhdistetään toisiinsa ja kiinnitetään seinään pienillä kiinnikkeillä. Omia kuvia voi yhdistellä valmiisiin väri- ja kuviopaloihin, joita on valittavana kymmeniä erilaisia.

Ifolorin markkinointipäällikkö Katja Sipponen kertoo, että nyt lanseerattava kuvamosaiikki antaa luovuudelle aivan uusia mahdollisuuksia.

- Omilla kuvilla sisustaminen on tämän hetken trendi ja haluamme tuoda sisustustuotevalikoimaamme jotain aivan uutta. Kuvamosaiikilla voi sisustaa pala palalta, mikä mahdollistaa uusien kuvamuistojen lisäämisen kokonaisuuteen milloin vain.

Lue lisää uutuustuotteesta

Suomen onnellisin seinä 476 onnenhetkestä

Helsingin rautatieasemalle rakennettava Suomen onnellisin seinä on täynnä kuvia suomalaisten onnenhetkistä, joita kuluttajat lähettivät lanseerauskampanjan ensimmäisessä vaiheessa. Tapahtuma on jatkoa viime keväänä Kuva&Kamera -messuilla toteutetusta kampanjasta, jossa tehtiin Suomen onnellisin kuvakirja.

Kuvamosaiikin lisäksi esillä ovat ifolorin kaikki muutkin sisustustaulut: canvas-tauluja, kuvatauluja, alumiini-, akryylilasi- ja galleriatauluja.

- Asiakkaamme ovat toivoneet ifolorin sisustustuotteita esille ja nyt niihin on hyvä mahdollisuus tutustua. Tauluista ja niissä käytetyistä valokuvista saa inspiraatiota myös omien kuvien käyttämiseen sisustuksessa, sanoo Katja Sipponen.

Tapahtuma on avoinna yleisölle Helsingin päärautatieaseman Postihallissa 20.-26.11.

Lue lisää kampanjasta

Lisätietoja: Pekka Ketonen, markkina-aluejohtaja, Ifolor Oy, pekka.ketonen@ifolor.fi, puh. 040 767 3319

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisistakuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia jasuositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravallatyöskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu kuudella markkina-alueella toimivaan Ifolor-konserniin, joka onsveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.