Seuraa Ifolor

Joulukorttien suosio säilyy: 1,75 miljoonaa ifolorin kuvakorttia

Lehdistötiedote   •   Joulu 30, 2014 10:08 EET

Suomalaiset lähettävät edelleen runsain määrin perinteisiä joulukortteja. Yhä useammin joulukortin kuva on itse otettu.

- Jos kaikki ifolorilta tänä vuonna tilatut kuvakortit laitettaisiin jonoon, yhtenäinen joulutervehdysten virta ylettyisi Keravalta aina Kuopioon asti, iloitsee markkina-aluejohtaja Pekka Ketonen ifolorilta.

Vaikka sosiaalinen media ja muut uudet sähköiset tervehdystavat ovat yleistyneet, perinteisen painetun joulukortin asema on edelleen vahva. Erityisesti perheet ovat ottaneet joulukorttiperinteen omakseen valokuviensa kautta: kun ennen joulukortteja koristivat valmiit tonttu- ja kynttiläaiheet yhä useampi ottaa nykyään kuvan joulukorttiinsa itse. Ifolorin kuvakorttien etuna ovat helppous ja valmiit pohjat, mutta joulutervehdyksiä tehdään paljon myös kuvankäsittelyohjelmilla ja tilataan valokuvamuodossa.

Tämän vuoden joulumyyntiin ifolor lanseerasi Suomen Punaisen Ristin joulukortit ja -kalenterit omilla kuvilla. Ilahduttavan moni yhdisti hyväntekemisen ja läheisten muistamisen: omista kuvista tehdyn Punaisen Ristin joulukortin sai joulun alla 20 000 suomalaista kotia.

Pekka Ketonen muistuttaa, että ostamalla kotimaisia kuvatuotteita lahjaksi tuemme myös suomalaista työtä:

- Vuoden kiireisintä sesonkia varten palkkasimme 50 keravalaista nuorta apulaisiksi. Näin saatiin suurista tilausmääristä huolimatta joulukortit ja paketit lähtemään ajoissa koteihin jouluksi.

Suosituimmat omista kuvista tehdyt joululahjat olivat kuvakirjat, seinäkalenterit ja kuvamukit.

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu kahdeksalla markkina-alueella toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.