Seuraa Ifolor

​Lomapostikortit suoraan puhelimesta

Lehdistötiedote   •   Heinä 04, 2014 09:00 EEST

Ifolorin uudella iPhone‐sovelluksella postikorttien lähettäminen omasta kuvasta onnistuu mistä jamilloin vain.

Uuden ajan postikortissa on kännykkäkameralla otettu kuva haaveiden lomamatkalta tai kesämökin laiturilta. Ja mikä parasta, kuvassa voi olla myös lähettäjä itse! Postikorttitervehdyksen lähettäminen iPhonella on yhtä helppoa ja edullista, asuipa kortin vastaanottaja missä päin maailmaa tahansa: ota kuva iPhonella, lisää oma tervehdys sekä vastaanottajien osoitteet suoraan puhelimen yhteystiedoista – ja lähetä.

Postikortin koko on 15 x 10 cm ja se tulostetaan tukevalle kartongille, jonka kuvapuoli on kiiltolakattu. Kortit valmistetaan Suomessa ja ne postitetaan 1. luokassa. Yhden postikortin hinta on 2,99 € ja se sisältää postimaksun kaikkiin maihin.

Ilmainen ja suomenkielinen Postikortit‐sovellus on saatavilla iPhonelle, ja se löytyy AppStoresta hakusanalla ’ifolor’.

Lue lisää: Postikortit-sovellus

Lisätietoja:

Pekka Ketonen, markkina‐aluejohtaja, Ifolor Oy, pekka.ketonen@ifolor.fi, puh. 040 767 3319

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu kahdeksalla markkina-alueella toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.