Seuraa Ifolor

Suomalaiset rakastavat kuvakirjoja

Lehdistötiedote   •   Helmi 02, 2015 15:51 EET

Ifolorin Vuoden kuvakirja 2015 -kilpailu käynnistyy – pääpalkintona 2 000 euron matkalahjakortti

Ifolorin neljättä kertaa järjestettävä Vuoden kuvakirjakilpailu on käynnistynyt.
”Suomalaiset tekevät vuosittain satojatuhansia Ifolorkirjoja. Haluamme nostaa tällä kilpailulla ihmisten omat tarinat kunniaan”, ifolorin Suomen markkinointijohtaja Pirjo Luostari toteaa.
Ifolorin kuvakirjakilpailun sarjoina ovat matka, perhe, luovuus, luonto ja vapaa aihe.

”Ihmiset kertovat kuvilla yhä rohkeammin omasta elämästään ja elävät tärkeitä tapahtumia uudestaan kuvakirjojen kautta. Juhlat ja lomamatkat ovat suosituimpia aiheita, mutta viime vuonna kuvakirjoissa käytiin läpi esimerkiksi läheisen kuolemaa ja keskoslapsen ensimmäisiä kuukausia. Eräs mieleenpainuvimmista oli satukirja mummon ja 5-vuotiaan lapsenlapsen keijuseikkailusta, jossa keijuna seikkaili lapsenlapsi. Mummolle kuvakirja oli ensimmäinen”, Luostari sanoo.

Tänä vuonna kuvakirjakilpailun pääpalkintona on 2 000 euron matkalahjakortti.
Ifolorin raati valitsee sarjavoittajat, joista suomalaiset saavat äänestää suosikkinsa. Sarjavoittajat palkitaan 500 euron matkalahjakortilla, ja kaikkien osallistujien kesken arvotaan 10 kappaletta 50 euron ifolorin lahjakortteja. Lisäksi äänestäjien kesken arvotaan yksi 1 000 euron ja kaksi 500 euron matkalahjakorttia sekä ifolorin lahjakortteja. Osallistumisaikaa on 1.3. asti. Suosikkiaan pääsee äänestämään 6.-15.3., ja voittaja julkistetaan 18.3.

Kilpailulla ifolor haluaa inspiroida ihmisiä löytämään uusia aiheita kuvakirjoihinsa sekä helpottaa ihmisiä dokumentoimaan omaa tai lähipiirinsä elämää ja kiinnostuksenkohteita.
”Parasta inspiraatiota ovat toisten ihmisten tarinat. Ne herättävät näkemään omassakin elämässä uusia näkökulmia”, Luostari sanoo.

Lisätietoja antaa Pirjo Luostari p. 040 550 4746. Viime vuoden voittajakirjoja pääsee selailemaan osoitteessa http://www.ifolor.fi/kuvakirjakilpailu. Tarkemmat tiedot osallistumisesta löytyvät samasta osoitteesta.

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu kahdeksalla markkina-alueella toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.