Seuraa Ifolor

​Suomen Punainen Risti ja Ifolor yhteistyöhön

Lehdistötiedote   •   Loka 28, 2014 10:00 EET

Ifolor ja Suomen Punainen Risti tekevät yhdessä hyvää joulukorteilla ja seinäkalentereilla.

- Olemme innoissamme, että saamme omista kuvista tehdyt joulukortit Punaisen Ristin merkin alle. Moni haluaa ilahduttaa läheisiään rakkaimpien kuvilla ja muistaa jouluna hädässä olevia. Enää ei tarvitse valita näiden kahden välillä, sanoo varainhankinnan suunnittelija Eeva Arrajoki Suomen Punaisesta Rististä.

Ifolorin verkkokaupasta voi tilata joulukorttien lisäksi omista kuvistaan myös vuoden 2015 seinäkalentereita Punaisen Ristin logolla varustettuna. Jokaisesta Punaisen Ristin joulukorttipaketista Ifolor lahjoittaa 3 euroa ja seinäkalenterista 1 euron Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Tuotolla autetaan äkillisen onnettomuuden kohdanneita täällä kotimaassa sekä luonnonmullistusten ja sotien uhreja ympäri maailmaa.

- Punainen Risti oli erittäin luonteva valinta yhteistyökumppaniksi järjestön pitkän historian, luotettavuuden, pitkäjänteisen työn ja laajan toimikentän vuoksi. Joulukorteilla saadut varat menevät erittäin hyvään käyttöön, uskoo markkina-aluejohtaja Pekka Ketonen Ifolorilta.

Suomalaiset lähettävät edelleen paljon joulukortteja läheisilleen. Omista kuvista tehtyjä kortteja Ifolor valmisti viime vuonna lähes kolme miljoonaa kappaletta. Suomen laajimman kansalaisjärjestön ja suurimman kuvapalvelun välinen yhteistyö käynnistyi juuri sopivasti tämän vuoden joulukorttimyynnin alkaessa.

Lue lisää: www.ifolor.fi

Lisätietoja:

Pekka Ketonen, markkina-aluejohtaja, Ifolor Oy, pekka.ketonen@ifolor.fi, puh. 040 767 3319

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu kahdeksalla markkina-alueella toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.