Seuraa Ifolor

Susijengin ja Ifolorin yhteistyö jatkuu

Lehdistötiedote   •   Syys 04, 2015 10:00 EEST

Susijengi-mukeilla ja -kalentereilla tuetaan Suomen miesten koripallomaajoukkueen toimintaa.

Ifolor jatkaa yhteistyötä Suomen miesten koripallomaajoukkueen kanssa ja kannustaa Susijengiä huomenna 5.9. alkavissa koripallon EM-kisoissa kohti menestystä.

Susijengi-logolla varustettu fanimukeja myydään Ifolorin nettisivuilla. Mukin voi pian tilata myös omalla kuvallaan.

Koripalloliiton ja Ifolorin yhteistyössä suunnittelema seinäkalenteri tulee myyntiin kisojen jälkeen. Kalenterissa jokaisella pelaajalla tulee olemaan oma kuukausisivu, jossa on ammattivalokuvaajan ottamia kuvia EM-kisojen huippuhetkistä.

- Urheilutapahtumissa on aina suuria tunteita ja mahtavia elämyksiä, ja niissä otetaan valtavasti kuvia. Yhteistyön myötä haluamme muistuttaa, miten palkitsevaa on teettää mieleenpainuvat urheilumuistot kännyköistä ja muistikorteilta aidoiksi valokuviksi, kuvakirjoiksi tai vaikkapa julisteeksi seinälle. Näin suuret kuin pienetkin onnistumisen hetket säilyvät mielessä pitkään, sanoo Ifolorin markkinointipäällikkö Katja Sipponen.

Susijengi-mukit ovat nyt tilattavissa www.ifolor.fi

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu Euroopan laajuisesti toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.