Seuraa Ifolor

Ifolor kokoaa tarinoita suomalaisten kuvakirjoista

Lehdistötiedote   •   Helmi 20, 2017 14:00 EET

Tänään käynnistyy Minun Ifolorkirjani -kampanja, joka kerää yhteen tarinoita suomalaisten tekemien kuvakirjojen takaa.

- Haluamme innostaa kuluttajia kertomaan oman tarinansa mieleenpainuvimmasta, eniten ylpeyttä taiiloa tuoneesta Ifolorkirjastaan. Kampanjan ajatus on tuoda nämä tarinat yhteen paikkaan, kertoo ifolorin markkinointipäällikkö Katja Sipponen.

Suomalaiset ovat tehneet jo kaksi miljoonaa Ifolorkirjaa. Kampanjasivulla suomalaiset jakavat kuvan tekemästään tai lahjaksi saamastaan Ifolorkirjasta ja kertovat tarinan sen takaa.

Minun Ifolorkirjani -kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan kolme 200 euron lahjakorttia voittajan valitsemaan verkkokauppaan. Osallistumisaikaa on 14.3.2017 asti.

Tarkemmat tiedot osallistumisesta löytyvät kampanjasivulta, jossa pääsee myös tutustumaan osallistuneisiin kuvakirjoihin

Kampanjasivu: http://kuvakisa.ifolor.fi/

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu Euroopan laajuisesti toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.