Seuraa Ifolor

Ifolor: Suomalaiset teettävät Sauli Niinistön kuvia kotiensa seinille

Lehdistötiedote   •   Helmi 14, 2018 09:30 EET

"Rakkaus luontoon näkyy taulukuvissa", kertoo Päivi Pietarinen ifolorilta.

Lemmikit ovat nousseet lasten ohella suomalaisten lempikuvauskohteiksi. Myös luontokuvien suosio kasvaa entisestään, ja uutena tulokkaana mieluisaksi kuvauskohteeksi on kiilannut presidentti Sauli Niinistö.

”Suomalaiset ovat bonganneet presidentti Sauli Niinistön lukuisilla maakuntamatkoilla, toritapahtumissa ja vaalikiertueella. Yhteiskuva presidentin kanssa on monelle niin tärkeä, ettei sitä haluta säilyttää vain puhelimessa, vaan ihmiset teettävät meillä siitä kuvataulun seinälle ripustettavaksi. Jopa Sauli-palapelejä on tilattu”, kertoo ifolorin markkinointipäällikkö Päivi Pietarinen.

Myös suomalaisten kasvava rakkaus lemmikkeihin näkyy ifolorilla. Etenkin koirista ja kissoista tehdään isojakin kuvatauluja ja julisteita. Ihmiset tilaavat yhä useammin myös muistotauluja edesmenneistä lemmikeistään.

”Lemmikkitaulujen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti. Muistotauluissa voi kuvan lisäksi olla lemmikin nimi, elinkaari ja jokin kaunis runonpätkä tai lausahdus.”

Päivi Pietarisen mukaan ifolor näkee selvästi suomalaisten entisestäänkin voimistuvan kaipuun hiljaisuuteen, rauhaan ja pieniin onnen hetkiin.

”Tämä näkyy suurena luontokuvien määränä, ja kuvien taso nousee jatkuvasti. Välillä oikein haukomme henkeämme, kun näemme miten upeita luontokuvia suomalaiset teettävät seinätauluiksi, julisteiksi, kuvakirjoiksi ja jopa mukeihin. Jos metsään ei jokin päivä pääsekään, kodin seinällä oleva kuva luonnosta tasapainottaa mieltä kiireen keskellä.”

”Rakkaus lemmikkeihin ja luontoon toistuu vahvasti myös ifolorin vuosittaisissa kuvakisoissa. Näistä kahdesta kohteesta saamme ylivoimaisesti eniten kuvia”, kertoo markkinointipäällikkö Päivi Pietarinen.

Lisätietoja:
Ifolor
Markkinointipäällikkö Päivi Pietarinen
040 8239 226
paivi.pietarinen@ifolor.fi
www.ifolor.fi

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu Euroopan laajuisesti toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.