Seuraa Ifolor

Ifolorin joulukorteilla tukea Punaisen Ristin Nuorten turvataloille

Lehdistötiedote   •   Marras 03, 2015 09:00 EET

Tavoitepotti 15 000 euroa – tule mukaan auttamaan!

Ifolor haastaa asiakkaansa tekemään hyvää omilla kuvillaan. Ostamalla Punaisen Ristin logolla varustettuja joulukortteja ja kuvakalentereita ifolorin verkkokaupasta voi tukea Punaisen Ristin Nuorten turvatalotoimintaa.

Punaisen Ristin Nuorten turvatalot tarjoavat matalan kynnyksen keskustelu- ja kriisiapua nuorille ja heidän perheilleen. Elämän pulmatilanteisiin saa apua viidellä paikkakunnalla toimivien turvatalojen lisäksi myös puhelimitse ja kaksi kertaa viikossa järjestettävässä nuorten chatissa. Samalla Nuorten turvatalot pitävät yllä toimintavalmiutta kriisichattien järjestämiseen.

Ifolorin tavoitteena on kerätä yhdessä asiakkaidensa kanssa 15 000 euron lahjoituspotti Nuorten turvatalotoimintaan.

Jokaisesta ifolorin verkkokaupasta ostetusta Punaisen Ristin joulukorttipaketista ja seinäkalenterista ohjaamme euron Nuorten turvatalojen toimintaan. Lisäksi ifolor lahjoittaa turvataloille jokaista euroa kohden toisen euron.

Ifolor halusi yhdessä Punaisen Ristin kanssa löytää mahdollisimman hyvän kohteen auttaa: juuri nyt on tärkeää tehdä ennaltaehkäisevää työtä nuorten hyväksi.

- Lahjoitusten avulla voimme tarjota turvataloon tulevalle nuorelle iltapalan ja kodinomaisen tunnelman. Rahalla saamme lisättyä tietoisuutta, jotta mahdollisimman moni nuori tietää, että pulmatilanteisiin on saatavilla apua, kertoo Nuorten turvatalotoiminnan johtaja Erja Anttila.

Punaisen Ristin joulukortit ja kalenterit omilla kuvilla varustettuina voi tilata ifolorin verkkokaupasta www.ifolor.fi.  

Lisätietoja: Pekka Ketonen, markkinointijohtaja, Ifolor Oy, pekka.ketonen@ifolor.fi, puh. 040 767 3319

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu Euroopan laajuisesti toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.