Seuraa Ifolor

Ifolorin Vuoden kuvakirja 2016 -kilpailu käynnistyy - pääpalkintona 1 000 euron matkalahjakortti

Lehdistötiedote   •   Elo 19, 2016 08:16 EEST

Viidettä kertaa järjestettävä Vuoden kuvakirjakilpailu käynnistyy 19.8. Se on avoin kilpailu kaikille, niin ensikertalaisille kuin kokeneemmille kuvakirjan tekijöille.

”Viime vuonna kuvakirjakilpailun voittajaksi äänestettiin Marika Granatin luontokuvakirja hänen lapsuuden maisemistaan. Marikalle kuvakirja oli ensimmäinen”, kertoo ifolorin markkinointipäällikkö Katja Sipponen.

Kuvakirjakilpailun sarjoina ovat Matka, Luovuus, Luonto, ja tänä vuonna uusina sarjoina mukana ovat Perhe & lemmikit sekä Harrastukset.

Ifolorin järjestämissä kilpailuissa nousee Sipposen mukaan esille suomalaisten suosikkiaiheita valokuvauksessa: ”Luonto, perhe ja matkat ovat perinteisesti olleet suosituimmat kuvakirjan aiheet. Keväällä järjestetyn kuvakisan myötä huomasimme harrastus- ja lemmikkikuvien suuren määrän, joten lisäsimme nämä aiheet sarjoihin.”

Kuvakirjakilpailun pääpalkintona on 1 000 euron matkalahjakortti. Kaikista kisaan osallistuneista kuvakirjoista ifolorin raati valitsee sarjavoittajat, joista suomalaiset äänestävät Vuoden kuvakirjan 2016. Sarjavoittajat palkitaan 300 euron matkalahjakortilla, ja kaikkien osallistujien kesken arvotaan viisi 100 euron arvoista ifolorin lahjakorttia. Lisäksi kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 500 euron matkalahjakortti. Osallistumisaikaa on 11.9. asti. Suosikkiaan pääsee äänestämään 16.-25.9., ja voittaja julkistetaan 30.9.

”Suomalaiset tekevät vuosittain satojatuhansia Ifolorkirjoja. Kilpailulla haluamme inspiroida ihmisiä löytämään uusia aiheita kuvakirjoihinsa”, Katja Sipponen sanoo.

Lisätietoja antaa Katja Sipponen p. 040 756 4610.

Viime vuoden voittajakirjoja pääsee selailemaan osoitteessa http://www.ifolor.fi/kuvakirjakilpailu. Tarkemmat tiedot osallistumisesta löytyvät samasta osoitteesta.

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu Euroopan laajuisesti toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.