Seuraa Ifolor

Ifolorin Vuoden kuvakirja 2017 -kilpailu käynnistyy

Lehdistötiedote   •   Elo 18, 2017 07:55 EEST

Kuudetta kertaa järjestettävä Vuoden kuvakirjakilpailu käynnistyy 18.8. Se on avoin kilpailu kaikille, niin ensikertalaisille kuin kokeneemmille kuvakirjan tekijöille.

”Ifolorkirja täyttää jo 10 vuotta ja juhlan kunniaksi etsimme erityisesti tarinoita, jotka kenties ilman Ifolorkirjaa olisivat jääneet kertomatta”, sanoo Ifolorin markkinointijohtaja Tiina Eerola.

Kuvakirjakilpailua on uudistettu: Aiempina vuosina käytetyt sarjat on poistettu ja finaaliin valitaan aiemman viiden kirjan sijaan kymmenen kuvakirjaa. Vuoden kuvakirja 2017 valitaan tuttuun tapaan yleisöäänestyksellä.

”Uudistuksella haluamme antaa tilaa kuvakirjan uudenlaisille käyttötavoille ja samalla inspiroida ihmisiä löytämään perinteisten matka- ja perhekirjojen lisäksi erilaisia ideoita kuvien hyödyntämiseen ja tarinankerrontaan”, Tiina Eerola sanoo.

Juhlavuoden kisassa palkintoja on paljon! Pääpalkintona on 1 000 euron lahjakortti. Muut finaaliin päässeiden kirjojen tekijät palkitaan 150 euron S-ryhmän tai Restelin lahjakortilla ja kaikkien osallistujien kesken arvotaan kymmenen 100 euron arvoista ifolor-lahjakoodia. Lisäksi kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 500 euron lahjakortti sekä kymmenen 50 euron arvoista ifolor-lahjakoodia.

Osallistumisaikaa on 31.8.2017. asti. Suosikkiaan pääsee äänestämään 6.-19.9., ja voittaja julkistetaan 30.9.

Tarkemmat tiedot osallistumisesta löytyvät samasta osoitteesta www.ifolor.fi/kuvakirjakilpailu

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu Euroopan laajuisesti toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.