Seuraa Ifolor

Ifolorin Vuoden kuvakirja 2018 -kilpailu käynnistyy - pääpalkintona 1 000 euron lahjakortti

Lehdistötiedote   •   Elo 17, 2018 10:00 EEST

Seitsemättä kertaa järjestettävä Vuoden kuvakirjakilpailu käynnistyy 17.8. Se on avoin kilpailu kaikille, niin ensikertalaisille kuin kokeneemmille kuvakirjan tekijöille.

”Viime vuonna kuvakirjakilpailun voittajaksi äänestettiin Hannu Moilasen sympaattinen Saarikettu-kuvakirja”, kertoo kuvakirjakilpailua luotsaava Lea Kettunen Ifolorilta.

Kettusen mielestä kilpailuun osallistuvan kuvakirjan tai sen kuvien ei tarvitse olla täydellisiä. ”Etsimme niin koskettavia tarinoita kuin hauskoja oivalluksia. Haluamme pitää osallistumiskynnyksen matalana ja on ollut ilo huomata, että myös ensikertalaiset kuvakirjan tekijät ovat voittaneet Vuoden kuvakirja -tittelin.”

Kaikista kisaan osallistuneista kuvakirjoista Ifolorin raati valitsee kymmenen finalistikirjaa, joista suomalaiset äänestävät Vuoden kuvakirjan 2018. Voittaja saa palkinnoksi 1 000 euron lahjakortin ja muut finalistikirjojen tekijät palkitaan 200 euron lahjakortilla. Lisäksi kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 500 euron lahjakortti. Osallistumisaikaa on 30.8. asti. Suosikkiaan pääsee äänestämään 5.-18.9., ja voittaja julkistetaan 24.9.

”Suomalaiset tekevät vuosittain satojatuhansia Ifolorkirjoja. Kilpailulla haluamme inspiroida ihmisiä löytämään uusia aiheita kuvakirjoihinsa”, Lea Kettunen sanoo.

Lisätietoa kilpailusta http://www.ifolor.fi/kuvakirjakilpailu

Viime vuoden voittajan haastattelu löytyy https://www.ifolor.fi/inspiraatio/vuoden-kuvakirja-2017

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu Euroopan laajuisesti toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.