Seuraa Ifolor

Intohimona kuvat - Ifolorin suosittu kuvakisa sai jatkoa

Lehdistötiedote   •   Kesä 27, 2016 08:30 EEST

Innostus tallentaa arjen hetkiä. Kyky nähdä luonnon kauneutta vaikka keskellä betonilähiötä. Auringonkaipuu pitkän talven jälkeen. Muun muassa näitä havaintoja teimme kevään 2016 kuvakisaan osallistuneista kuvista.

”Suomalaiset osaavat elää hetkessä – se fiilis minulle tuli, kun kävin läpi kaikki kevään kuvakisan kuvat”, Ifolorin markkinoinnin suunnittelija Marja Eräpohja sanoo.

Kyseessä oli ifolorin ensimmäinen kuvakisa, joka sai aikaan varsinaisen kuvatulvan: suomalaiset jakoivat yhteensä lähes 10 000 kuvaa intohimostaan – perheestä ja lemmikeistä, matkailusta, harrastuksista, taiteesta ja kulttuurista sekä luonnosta.

”Kuvakisan suosio ylitti kaikki odotukset. Hienointa oli nähdä, miten avoimesti ihmiset jakoivat kuviaan ja millaisia tarinoita kuvien taustalta löytyi. Myös kuvien laatu teki vaikutuksen: tuntui kuin olisin ollut Suomen upeimmassa taidenäyttelyssä”, Marja Eräpohja kertoo.

Luovuus kukkii myös arkisissa kuvissa

Millaisia kuvia kuvakisaan sitten jaettiin? Suosituin aihe oli perhe ja lemmikit, joita oli puolet kaikista jaetuista kuvista.

”Arkea oli kuvattu aidosti ja konstailemattomalla tyylillä, joskus jopa hieman pilaillen lasten kustannuksella. Lemmikit ovat kiinteä osa perhettä, ja erityisesti lasten ja lemmikkien yhteisistä kuvista välittyi sanaton rakkaus, luottamus ja veljeys”, Marja Eräpohja kuvailee.

Luonnon kuvaaminen itsessään on monen intohimo.

”Kuvissa luonto muuttuu taiteeksi ja aika tuntuu pysähtyvän. Tehdään juttuja rauhassa. Nautitaan. Haetaan uusia kokemuksia. Tällaiset hetket halutaan tallentaa kuviin.”

Kevään 2016 kuvakisan koostevideo

Ifolorilla on nettisivuillaan käynnissä uusi kuvakisa, jonka teemana on Parasta kesä-Suomessa. Pääpalkintona on 300 euron arvoinen hotelliviikonloppu koko perheelle, joka arvotaan kaikkien kuvansa jakaneiden kesken. Lisäksi arvotaan ifolorin lahjakortteja. Osallistumisaikaa on 31.7.2016 asti.

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu Euroopan laajuisesti toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.