Seuraa Ifolor

Kuvat pääroolissa! Uusi kuvakirja aidolla valokuvapaperilla

Lehdistötiedote   •   Syys 07, 2015 08:00 EEST

Ifolor on tuonut valikoimaansa valokuvapaperille valotetun Premium-kuvakirjan. Kirjasta on nopeasti tullut suosittu.

Ifolorin laatupäällikkö Sauli Schroderuksen mukaan suosion syykin on selvä: ”Valokuvapaperille valotettu kuva tarjoaa monia ominaisuuksia, jotka päihittävät vaihtoehtoiset tuotantotavat. Ennen kaikkea värisävyt ja värisyvyys ovat erittäin hyviä perinteisessä valokuvatuotannossa.”

Aito valokuvapaperi sisältää hopeaa, mikä tekee valokuvapaperista valoherkän. Paperille valotetaan digitaalisesti kuva, joka kehitetään kemikaaleilla eli perinteisesti kehitteellä, valkaisulla ja kiinnitteellä. Yli 100-vuotias teknologia ei ole jämähtänyt paikoilleen, vaan sitä kehitetään edelleen.

”Teknologia ja prosessit ovat kehittyneet merkittävästi vuosien saatossa. Kuvan säilyvyys, valmistuksen nopeus ja ympäristöystävällisyys ovat kaikki parantuneet huomattavasti. Käytettävä kemia kierrätetään tehokkaasti tuotannossa ja kaikki ylimääräinen toimitetaan jätteenkäsittelylaitokseen”, kertoo Schroderus.

Uusi kuvakirja kuuluu Premium-mallistoon, jossa asiakas voi valita sekä kirjansa kannet että sisäsivut joko mattana tai kiiltävänä. Leporello–erikoissidonnan ansiosta Premium-kuvakirja tarjoaa mahdollisuuden yhtenäisiin koko aukeaman kuviin, ja kirja on nappivalinta silloin, kun pääroolissa ovat valokuvat.

Lue lisää: www.ifolor.fi/kuvakirjat/premium-valokuvapaperi

Lisätietoja:
Pekka Ketonen, markkinointijohtaja, Ifolor Oy, pekka.ketonen@ifolor.fi, puh. 040 767 3319

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu Euroopan laajuisesti toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

Kommentit (1)

    Hienoa, tätä olen odottanut. Toivottavasti onnistuu iPadilla.

    - Tuulia Hyrske - 2015-09-27 22:03 EEST

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.