Seuraa Ifolor

Nyt ifolorin kuvakirjoja ja valokuvia saa suoraan Applen Kuvista

Lehdistötiedote   •   Marras 29, 2018 14:00 EET

Applen Kuvat-sovelluksessa olevan lisäohjelman avulla voi nyt muokata ja tilata ifolor-tuotteita muutamalla napin painalluksella.

Myös ifolorin kuvakirjat ja valokuvat saa nyt tilattua kätevästi ja nopeasti suoraan Applen Kuvat-sovelluksen kautta. Aiemmin Apple-käyttäjille ovat olleet tarjolla muun muassa ifolorin sisustustaulut ja kuvamukit.

Mac-käyttäjät saavat Applen Kuvat-sovelluksen laitteelleen valmiiksi asennettuna. Lataamalla ifolor Designer -ohjelman pystyy kuviaan ja kuvatuotteitaan helposti muokkaamaan sekä tilaamaan suoraan Kuvat-kansiosta.

ifolor Designer -ohjelman voi ladata App Storesta tai ifolorin verkkosivulta.

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Leena Lamminen, p. 0407228106, leena.lamminen@ifolor.fi, www.ifolor.fi

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu Euroopan laajuisesti toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.