Seuraa Ifolor

Premium-valokuvakirja saatavana nyt jopa 120-sivuisena

Lehdistötiedote   •   Maalis 13, 2017 08:00 EET

Erityisesti valokuvausta harrastavien suosioon noussut, valokuvapaperille valotettu Premium-kuvakirja on tilattavissa nyt myös suuremmilla sivumäärillä: 84, 96, 108 ja 120 sivua.

Premium-kuvakirja on valmistettu hopeapohjaiselle valokuvapaperille perinteisesti kemiallisella kehitysprosessilla, mikä antaa kuville huippuluokan terävyyden, kontrastit ja värikylläisyyden.

Graafinen suunnittelija Lea Kettunen testaa työssään ifolorin kuvakirjoja ja valokuvausharrastajien tapaan on innostunut valokuvapaperille valotetusta kuvakirjasta.

”Valotus on perinteinen valokuvan valmistustapa, mikä kiehtoo minua. Premium-kuvakirjaan saa valittua matta- tai kiiltäväpintaiset sivut, aivan kuten valokuvia tilatessa”, kertoo Lea Kettunen. Hän kiittelee myös Premium-kirjan sidontaa, joka ei katkaise kuvaa. Hyvällä kuvalla voi peittää koko kirja-aukeaman.

Premium-kuvakirja on tilattavissa niin ifolorin nettisivuilla kuin Designer-ohjelmalla.

”Suosittelen kuvakirjan tekemiseen Designer-ohjelmaa. Erityisesti suuria sivumääriä tehdessä on tärkeää, että kirjaprojektin voi tallentaa ja jatkaa sen tekemistä. Designer on monipuolisin suunnitteluohjelma kuvakirjan tekoon”, sanoo Lea Kettunen.

Ifolor valittiin parhaaksi tulostuspalveluksi Mikrobitti-lehden numerossa 7/2016. Vertailussa saimme kiitosta erityisesti ohjelmistojen helppokäyttöisyydestä.

Ifolorin koko kuvakirjavalikoimaa pääsee katsomaan Kuva&Kamera -messuilla Helsingin messukeskuksessa 17.-19.3.2017.

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu Euroopan laajuisesti toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.