Seuraa Ifolor

Sarjavoittajat selvillä - äänestä Vuoden kuvakirja!

Lehdistötiedote   •   Syys 16, 2016 08:57 EEST

Ifolorin järjestämän Vuoden kuvakirjakilpailun finalistit on selvillä. Vuoden kuvakirja 2016 ratkeaa yleisöäänestyksellä, joka käynnistyy tänään.

Kuvakirjojen taso oli korkea ja matkat nousivat tänäkin vuonna suosituimmaksi aiheeksi.

”Tämän vuoden kuvakirjoissa näkyi yhdessä tekeminen. Finalistikirjoistakin osa on tehty porukalla. Kun viime vuoden voittajakirjan tekijä oli ensikertalainen, tämän vuoden sarjavoittajat ovat kuvakirjantekijöinä jo konkareita”, kertoo ifolorin kuvakirjakilpailun raatia johtanut graafinen suunnittelija Lea Kettunen.

Kuvakirjojen tekemisestä ovat innostuneet niin alakouluikäiset kuin eläkeläisetkin.

”Yksi vaikuttavimmista oli 97-vuotias osallistuja, joka oli tallentanut elämänsä ilot ja kolhut yksiin kansiin. Kuvakirjan tekijänä hän on esikuva meille kaikille – ensimmäisen kuvakirjansa hän teki 90-vuotiaana ja nyt niitä on jo huikeat 44”, Kettunen hehkuttaa.

Ifolorin raati valitsi Vuoden kuvakirja 2016 -kilpailun sarjavoittajat. Äänestys Vuoden kuvakirjaksi on käynnissä 16.-25.9. ifolorin nettisivuilla ja voittaja julkistetaan 30.9. Äänestäjien kesken arvotaan yksi 500 euron matkalahjakortti. Eniten ääniä saaneen kuvakirjan tekijä saa palkinnoksi 1 000 euron matkalahjakortin. Muut sarjavoittajat palkitaan 300 euron matkalahjakortilla. Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan viisi 100 euron ifolor-lahjakorttia.

Sarjavoittajat:

Matka:
Anni Vahlqvist
Cuba -la habana-

Perhe:
Mervi Rastas
ISÄN KIOSKI

Luonto:
Aku Kankaanpää
Luontokuvavuosi 2015

Luovuus:
Rilla Tervonen
Mustan mökin vuosi

Harrastukset:
Vuokko Koho
Keittiössä tapahtuu – kalligrafinen reseptikirja

Sarjavoittajien kuvakirjoja pääsee selailemaan ja äänestämään suosikkiaan osoitteessa http://www.ifolor.fi/kuvakirjakilpailu.

Lisätietoja antaa Ifolorin markkinointipäällikkö Katja Sipponen p. 040 756 4610.

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu Euroopan laajuisesti toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.