Seuraa Ifolor

Tilaa kuvatuotteet kännykällä – Photo Service -sovelluksen Android-versio julkaistu

Lehdistötiedote   •   Marras 24, 2016 16:09 EET

Asiakkaiden suosioon noussut ifolor Photo Service -mobiilisovellus on nyt saatavilla suurimmalle osalle älypuhelinta käyttävistä suomalaisista. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi AppStoren lisäksi Play-sovelluskaupasta.

Ifolorin Photo Service -mobiilisovelluksella voi tilata kuvatuotteita suoraan puhelimella tai tabletilla. Joulukorttien ja kuvalahjojen tilaaminen pukinkonttiin on nyt entistä nopeampaa.

- Photo Service -sovellus tarjoaa kätevän tavan suunnitella kuvatuotteita vaikkapa työmatkalla tai odottaessa lasta harrastuksista. Kun sovelluksen on ladannut valmiiksi puhelimeen, tarvitaan nettiyhteyttä vain tilausvaiheessa, sanoo sovelluksen kehitystyössä mukana ollut ohjelmistosuunnittelija Tatu Lindeman Ifolorilta.

Android-sovelluksessa on ensivaiheessa valikoimissa seuraavat tuotteet:

  • Kuvakortit – klassiset kuvakortit, postikortit sekä jättikortti
  • Kuvalahjat – kehyskuva kahdessa eri koossa
  • Sisustus – canvas-taulu kahdessa eri koossa ja Premium-kuvajuliste

- iOS-sovelluksessa tuotevalikoima on laajempi, ja valikoiman laajentaminen on suunnitelmissa myös Android-sovellukseen, Tatu Lindeman kertoo. 

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu Euroopan laajuisesti toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.