Seuraa Ifolor

Uutta ifolorilta: Lahjapakkaus & akryylikehys

Lehdistötiedote   •   Touko 24, 2017 08:00 EEST

Oletko antamassa kuvakirjaa lahjaksi? Nyt voit viimeistellä kirjan upealla lahjapakkauksella. Ja valokuville saat tilattua meiltä laadukkaan akryylikehyksen, johon vaihdat näppärästi kuvat maun mukaan. 

Lahjapakkaus kuvakirjalle


Kuvakirjalle suunniteltu lahjapakkaus on saatavilla seuraaville kirjamalleille:

 • Premium-kuvakirjat
 • Deluxe-kuvakirjat, A4 & A3

 • Pakkaus on laadukas, tyylikäs ja suojaa kirjaa myös valolta ja pölyltä. Värivaihtoehtoja on kaksi: musta ja valkoinen. Lahjapakkauksen voit tilata oheistuotteena kuvakirjatilauksen yhteydessä. 

  Tutustu lahjapakkaukseen https://www.ifolor.fi/lahjapakkaus

  Akryylikehys valokuvalle

  Akryylikehys on tyylikäs vaihtoehto perinteisille kehyksille, johon voit helposti vaihtaa kuvat vaikka joka päivä! Akryylikehys on saatavilla neljässä eri koossa: 10 x 15 cm, 11 x 17 cm, 13 x 19 cm ja 20 x 30 cm.

  Akryylikehyksen voit tilata oheistuotteena valokuvatilauksen yhteydessä. 

  Tutustu akryylikehykseen https://www.ifolor.fi/akryylikehys

  Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu Euroopan laajuisesti toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

  Kommentit (0)

  Lisää kommentti

  Kommentti

  Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.