Seuraa Ifolor

Vuoden kuvakirja 2017 valitaan yleisöäänestyksellä

Lehdistötiedote   •   Syys 06, 2017 13:01 EEST

Ifolorin järjestämän Vuoden kuvakirjakilpailun finalistit ovat selvillä. Vuoden kuvakirja 2017 ratkeaa yleisöäänestyksellä, joka käynnistyy tänään.

Ifolorkirja täyttää 10 vuotta ja juhlavuoden kuvakirjakilpailussa haettiin erityisesti tarinoita, jotka ilman Ifolorkirjaa olisivat kenties jääneet kertomatta.

”Tämän vuoden kuvakirjoissa näkyi Suomi 100 -teema, kuten erilaiset suvun historiikit ja sodan aikaiset tarinat sekä Suomen luonto”, kertoo ifolorin kuvakirjakilpailun raatia johtanut graafinen suunnittelija Lea Kettunen.

Kuvakirjoihin tallennetaan myös hyvin henkilökohtaisia ja koskettaviakin aiheita.

”On vaikuttavaa, miten rohkeasti ihmiset kertovat omasta elämästään. Elämän tärkeät tapahtumat ilosta suruun ovat vahvasti läsnä kuvakirjoissa. Moni kirja oli tehty varta vasten tietylle henkilölle, kuten omalle perheelle tai lapselle”, Lea Kettunen muistelee.

Ifolorin raati valitsi Vuoden kuvakirja 2017 -kilpailun finalistikirjat. Äänestys Vuoden kuvakirjaksi on käynnissä 6.-19.9. ifolorin nettisivuilla ja voittaja julkistetaan 25.9. Äänestäjien kesken arvotaan yksi 500 euron lahjakortti sekä kymmenen 50 euron arvosta ifolor-lahjakoodia. Eniten ääniä saaneen kuvakirjan tekijä saa palkinnoksi 1 000 euron matkalahjakortin.

Vuoden kuvakirja 2017 -finalistit:

Salla Hewitt: Milanin kirja – Milan’s book

Marko Junttila: Nuotio on pyhä asia!!

Anneli Kärki: Heijastuksia

Hannu Lihavainen: Korpraali Yrjö Albert Lihavainen varusmiespalvelu 1940-45

Hannu Moilanen: Saarikettu

Pälvi Määttä: Raunin runokirja

Marika Rajala: Tie onnellisempaan elämään käy vatsan kautta

Heli Rauhala-Pirttilahti: Kirahvien suku & Paavon Pieni kirahvikirja

Marianne Uotila: Häät

Anni Vahlqvist: Hetkessä eteenpäin

Sarjavoittajien kuvakirjoja pääsee selailemaan ja äänestämään suosikkiaan osoitteessa http://www.ifolor.fi/kuvakirjakilpailu.

Vuoden kuvakirjakilpailu järjestetään nyt kuudetta kertaa. 

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu Euroopan laajuisesti toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.