Seuraa Ifolor

Vuoden kuvakirja 2018 -finalistit ovat tässä!

Lehdistötiedote   •   Syys 05, 2018 08:48 EEST

Ifolorin järjestämä Vuoden kuvakirja 2018 -kilpailu ratkeaa yleisöäänestyksellä, joka käynnistyy tänään. Äänestäneiden kesken arvotaan 500 euron lahjakortti.

Vuoden kuvakirjakilpailun tarkoituksena on löytää tarinoita, jotka on kerrottu Ifolorkirjan avulla sekä inspiroida ihmisiä löytämään uusia aiheita kuvakirjan tekoon.

Ja tarinoita tässä maassa riittää! Kuvakirjakilpailun raatia johtanut graafinen suunnittelija Lea Kettunen koki iloa ja jopa liikutusta käydessään läpi kilpailuun lähetettyjä kuvakirjoja. ”Kenties mieleenpainuvin kuvakirja oli keski-ikäisen miehen koskettava runokirja elämän eri vaiheista – erosta, ikävästä omaan lapseen ja työkaverin poismenosta”, Kettunen kertoo.

Suosituin aihe on pitkään ollut luonto, mutta tänä vuonna matkakuvakirjoja tuli kisaan eniten. Matkakohteista suosituimmat olivat Italia ja Espanja, mutta kirjojen siivin matkustettiin jopa Machu Picchuun, patikointiretkelle Georgiaan ja pingiskisoihin Amerikkaan.

”Kotimaan matkakirjoissa näkyi suomalaisten innostus luontoon, olipa joku kiertänyt kirjassaan Suomen kaikki 40 kansallispuistoa”, sanoo Kettunen.

Ifolorin raati valitsi 10 kuvakirjaa finaaliin.

Vuoden kuvakirja 2018 -finalistit ovat:

Tuula Fagerholm: Ruskean sävyjä
Leena Herttua: Traktorimiehen syyskiireet
Terhi Hursti: Rakkauskirje Venetsialle
Marjatta Huuskonen: Lintukirja
Mika Julin: Mökkielämää ja Saaristolaisromantiikkaa
Johanna Kaisjoki: My body is my journal
Tuula Kotila: Peikkojen kesäretki
Timo Kangas: Aatu ja Sihteeri
Henna-Kaisa Sivonen: Pysähtymisiä
Sini Yrjänä: Minä elän!

Finalistien kuvakirjoja pääsee selailemaan ja äänestämään suosikkiaan osoitteessa http://www.ifolor.fi/kuvakirjakilpailu.

Äänestys Vuoden kuvakirjaksi on käynnissä 5.-18.9. ifolorin nettisivuilla ja voittaja julkistetaan 24.9. Äänestäjien kesken arvotaan yksi 500 euron Superlahjakortti. Eniten ääniä saaneen kuvakirjan tekijä saa palkinnoksi 1 000 euron matkalahjakortin.

Ifolor on Suomen markkinajohtaja kuvatuotteiden valmistuksessa. Yritys tunnetaan korkealaatuisista kuvatuotteista ja niiden helppokäyttöisistä tilausohjelmista. Ifolor on yksi Suomen arvostetuimpia ja suositelluimpia verkkokauppoja. Ifolorin liikevaihto on 20 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa Keravalla työskentelee 90 henkilöä. Ifolor kuuluu Euroopan laajuisesti toimivaan Ifolor-konserniin, joka on sveitsiläinen perheyritys. www.ifolor.fi

Kommentit (0)

Lisää kommentti

Kommentti

Lähettämällä kommentin suostut siihen, että henkilötietojasi käsitellään Mynewsdeskin tietosuojakäytännön mukaisesti.